جزیره لارک بخشی از شهرستان قشم در استان هرمزگان است که در شرق جزیره قشم و در جنوب جزیره هرمز قرار دارد. جزیره لارک حدود 77 کیلومتر مربع مساحت دارد و جنوبیترین قسمت از خاک ایران میباشد و به همین دلیل از نظر استراتژیک اهمیت بالایی را داراست و سواحل جنوبی آن نظامی است. در صورت صافی هوا، بهراحتی جزایر هرمز، قشم، بندرعباس و کشور عمان از سواحل لارک قابل دیدن هستند. گویش مردمان این منطقه نوعی از زبان لری به نام کمزاری است. جزیره لارک بر اثر فعالیتهای آتشفشانی به وجود آمده و به همین دلیل خاک آن مناسب کشاورزی نیست و بیشتر قسمتهای این جزیره از کوههای مخروطی و آتشفشانی تشکیل شده است.
تنها درختچههای آکهور و کرت در این منطقه دیده میشوند و آهو و خرگوش از حیوانات قدیمی ساکن این جزیره زیبا هستند. فعالیت اصلی اهالی این جزیره ماهیگیری و غواصی می باشد و به دلیل نزدیکی این جزیره به بندرهای عمان، ماهیگیران برای فروش ماهیها به شهرهای بندری عمان هم میروند. لارک یکی از غنیترین مناطق مرجانی در خلیج فارس به شمار میرود و گونههای متعددی از مرجان در پیرامون آن زندگی میکنند. از جاذبههای گردشگری این جزیره میتوان به قلعه پرتغالیها، قبرستان تاریخی لارک، ساحل پلانکتونی لارک، سواحل مرجانی لارک اشاره کرد.
یکی از تفریحات این جزیره غواصی در سواحل مرجانی زیبا و تمیز لارک است که میتوانید بسیاری از ماهیهای آکواریومی را در آن ببینید. در این جزیره چندین سایت غواصی وجود دارد مانند سایت کشتی سوخته که حدود 30 تا 40 متر عمق دارد و آبزیان مانند شیرماهی، هامور، مارماهی و جاش در آن دیده میشود. سایت غواصی کشتی مغروق که 10 تا 30 متر عمق دارد و ماهیان آنجل، فرشته ماهی، طوطی ماهی و صدفهای متعدد در آن قابل روئیت هستند. در این جزیره امکانات رفاهی کمی برای مسافران وجود دارد و وسیله نقلیه اصلی این جزیره موتور سیکلت است. بهترین زمان برای سفر به جزیره لارک از اواسط آذر تا اواسط اسفندماه است که آب و هوا معتدل و کاملا بهاری میباشد.