کاخ چای خوران در جنوب میدان معلم چالوس و جنب دادگستری واقع شده است و از بناهای مربوط به دوره پهلوی اول می باشد. همان طور که از نامش پیداست از این بنا برای استراحت و توقف کوتاه در حد چای خوردن استفاده می شده است. معماری کاخ نسبت به سایر کاخهای دوره پهلوی و قاجار سادهتر بوده و تزئینات آن تنها به گچبری و کاشیکاریهای زیبا خلاصه شده است. کاخ چای خوران در زمینی به مساحت ۴,۰۰۰ مترمربع و در یک طبقه و زیرزمین ساخته شده و ورودی های آن در دو ضلع شرقی و غربی قرار دارند.
فضای داخلی آن نیز از دو بخش خدماتی و اصلی تشکیل شده است که توسط راهروی میانی به هم متصل شدهاند. بخش اصلی عمارت شامل بالکن ستون دار در قسمت شمالی و دو تالار مربع شکل در جنوب آن و یک تالار مستطیل شکل در جهت شمالی و جنوبی است، که این قسمت از بنا به گچ بری های زیبا مزین می باشد. بخش خدماتی دارای دو اتاق و آبدارخانه و دو ایوان در دو سمت شرقی و غربی است و در نماى بیرونی آن تزئینات کاشىکارى بکار رفته است. در بنای کاخ از مصالح سنگ و آجر استفاده شده و پوشش بام آن به شکل شیروانى است.
در برهه ای از زمان به دلیل بی توجهی، کاخ به مخروبه ای تبدیل شد و در سال ۱۳۵۴ هجری شمسی مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت. در حال حاضر کاخ چای خوران در اختیار نیروهای مسلح می باشد و امکان بازدید از آن وجود ندارد. از جاذبههای دیدنی که در نزدیکی کاخ چای خوران قرار دارند میتوان به پارک جنگلی چالوس، شهر توریستی نمکآبرود، غار دانیال از غارهایهای آبی و رودخانهای عباس آباد و دریاچه آب شیرین ولشت که در جنوب غرب شهر چالوس و در شمال شرق منطقه ییلاقی کلاردشت واقع شده اشاره کرد.